ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το Studio Tsolis είναι ένα διεθνές βραβευμένο στούντιο με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΛΗ

Η Μαρία είναι κόρη του Αθανάσιου Τσόλη, ενός από τους πρώτους Έλληνες φωτογράφους που γνώρισαν την τεχνική της έγχρωμης φωτογραφίας.

Από το 1986 η ίδια ανέλαβε το studio του πατέρα της, μαζί με τον σύζυγό της Τάσο Φράσια. Πλέον πρόκειται για ένα από τα κορυφαία studio του κόσμου που ειδικεύεται σε φωτογραφία γάμου και πορτραίτα.

Οι δύο τους είναι μέλη του διεθνούς Αγγλικού συλλόγου SWPP (Society of Wedding & Portrait Photographers) και έχουν τους τίτλους LSWPP (Licentiate of the Society of Wedding & Portrait Photographers) & ASWPP (Associate of the Society of Wedding & Portrait Photographers). Επίσης, είναι μέλη του WPPI (Wedding Professional Photographers International) που εδρεύει στην Αμερική.

Η Μαρία είναι Master WPPI, για την ακρίβεια ήταν η πρώτη Ελληνίδα φωτογράφος που κέρδισε τον συγγεκριμένο τίτλο.

Η ομαδα μας

Family Business

Η κόρη του Τάσου και της Μαρίας, η Κωνσταντίνα, έχει σπουδάσει στη LEICA Academy. Έχει τη δική της επιχείρηση στην Αγγλία, ενώ φωτογραφίζει και στην Ελλάδα.
Ο γιος του ζευγαρίου, ο Θάνος, σπούδασε στην Καλών Τεχνών με εμβάθυνση στις ψηφιακές μορφές τέχνης. Είναι μέλος του Studio Tsolis και εξειδικεύεται στο κινηματογραφικό βίντεο.

Photographer

ΜΑΡΙΑ

Photographer

ΤΑΣΟΣ

Photographer

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Photographer - Cinematographer

ΘΑΝΟΣ

Photo Shooting

AWARDS

OUR STUDIO

Ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα...

Η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο για εμάς.

Ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα, για να φωτογραφίσουμε κάθε ξεχωριστή στιγμή σας.

Κάθε γάμος είναι μια καινούρια εμπειρία με διαφορετικές εικόνες που θα δημιουργήσουμε μαζί.

Ένα σύνολο από προσωπικές & οικογενειακές στιγμές της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής σας θα αποτυπώσουμε στο άλμπουμ του γάμου σας, το οποίο ξεφυλλίζοντάς το μπορείτε να ζείτε ξανά και ξανά τα ίδια συναισθήματα.

Follow Us On Instagram

@mariatsoli